Fetafoccaccia:
4 dl vettä
25 g hiivaa
2 tl suolaa
0,5 tl sokeria
8 dl vehnäjauhoja
1 prk (150 g) aurinkokuivattutomaatti "puolikuu rasia" Arla Apetit.
rosmariini (kuivattuna)
Tee näin:
Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola, sokeri ja kaksi
desiä vehnäjauhoista vatkaten. Lisää muutama ruokalusikallinen
juuston mausteöljyä ja loput jauhot ja alusta löysäksi taikinaksi.
Anna taikinan kohota kaksinkertaiseksi. Valuta taikina leivinpaperilla vuoratulle
uunipellille ja taputtele paksuhkoksi levyksi jauhojen avulla. Anna kohota
peitettynä 15 minuuttia. Tee sormella kuoppia taikinaan ja painele
niihin juustot ja tomaatit. Pirskota taikinalevyn päälle
fetarasiasta mausteöljyä. Ripottele pintaan rosmariinia.
Paista leipää 225-asteisen uunin keskitasossa noin 30 minuuttia.
Anna jäähtyä ritilällä peittämättä.
desiä vehnäjauhoista vatkaten. Lisää muutama ruokalusikallinen
juuston mausteöljyä ja loput jauhot ja alusta löysäksi taikinaksi.
Anna taikinan kohota kaksinkertaiseksi. Valuta taikina leivinpaperilla vuoratulle
uunipellille ja taputtele paksuhkoksi levyksi jauhojen avulla. Anna kohota
peitettynä 15 minuuttia. Tee sormella kuoppia taikinaan ja painele
niihin juustot ja tomaatit. Pirskota taikinalevyn päälle
fetarasiasta mausteöljyä. Ripottele pintaan rosmariinia.
Paista leipää 225-asteisen uunin keskitasossa noin 30 minuuttia.
Anna jäähtyä ritilällä peittämättä.
Kommentit